RomanaEnglishFrancezaItalianaGermana
HomeDespre noiServiciiPortofoliuNoutatiCariereInformatii emitentContact

Confarg

Confarg S.A. este o companie cu  experiență în industria confecţiilor textile  mai veche de 60 de ani. Întreaga producţie a fost şi este destinată pieţelor externe. Compania este producător de confecţii textile agreaț pentru branduri foarte cunoscute din domeniul fashion mondial: Burberry, Moncler, Max Mara,Ralph Lauren,  Belstaff, Armani, Henry Cotton’s, Cerutti, Ermenegildo Zegna, Pal Zilleri, Peuterey.       
            Activitatea de producţie se desfasoara in  parteneriat cu companii din Europa de Vest (Italia, Germania, Anglia). Ca membru al unui astfel de parteneriat compania execută îmbrăcăminte out-door (croit, confecţionat, finisat), produce loturi de mostre; prestează servicii de broderie si de umplere cu puf natural.
            Inainte de toate tesatura si accesoriile sunt controlate calitativ si cantitativ si apoi intra in procesul de fabricatie. Pentru fiecare model, schitele tehnice si graficele /tiparele de croire sunt verificate intr-un departament specializat propriu al companiei Confarg. Inainte de lansarea in productie , pentru fiecare model se executa produs seria zero, dintr-o masura medie(stabilita de client), ale carei dimensiuni se compara cu cele cuprinse in tabelul de dimensiuni al modelului.
            Urmeaza procesul de croire(automat si/sau manual), in functie de solicitarile clientului. Piesele croite(pentru fiecare model, comanda, culoare, masura) sunt transferate in cele sase linii de productie.Produsele finite sunt controlate de personal specializat , etichetate si ambalate pentru livrare.
            Resursele tehnologice şi umane permit realizarea unui număr mediu de 7000 de piese într-o lună, numărul variind în funcţie de gradul de complexitate al produselor.
            Performanţa de calitate în execuţia produselor, respectarea termenelor de livrare, flexibilitatea în adaptarea liniilor de producţie sunt elemente cheie în construcţia unui parteneriat durabil şi eficient pentru cei implicaţi.